Ons team

Maarten van de Weerd

Maarten van de Weerd is sinds 2006 advocaat in Den Haag, gespecialiseerd in het strafrecht en het jeugdstrafrecht. Verder staat hij zowel minderjarigen als ouders/verzorgers bij in jeugdzaken waar om (gesloten)uithuisplaatsingen of ondertoezichtstellingen wordt verzocht en doet hij allerlei soorten uitkeringszaken. Maarten van de Weerd is lid van de Vereniging voor Jeugdrechtadvocaten (VNJA) en de Haagse Vereniging voor Jeugdrechtadvocaten (HVJA). Sinds 2012 heeft hij zijn eigen advocatenkantoor.

Celine van den Berg

Celine van den Berg heeft in 2018 haar HBO Rechten diploma behaald en is sinds juli 2018 als juridisch medewerkster werkzaam bij V&W Advocatuur. Celine zal in september 2019 gaan starten met een pre-master Rechtsgeleerdheid, waarna zij zich verder wil specialiseren in onder meer het straf- en strafprocesrecht.

Als juridisch medewerkster bij V&W Advocatuur houdt Celine zich bezig met allerlei soorten zaken, zoals sociale bijstand en UWV zaken. Hiernaast werkt zij als secretariële ondersteuning van Maarten van de Weerd.

Neem vrijblijvend contact op om Uw zaak te bespreken.

Wij behandelen uw gegevens en informatie strikt vertrouwelijk.
U kunt ons ook bellen op 070-3306633.

Stap 1: Neem contact met ons op om Uw zaak door te nemen

Stap 2: Ontvang gratis, vrijblijvend en vertrouwelijk advies van ons op Uw zaak.

Stap 3: U weet waar U aan toe bent en welke mogelijkheden voor U open staan.